Chef'sChoice CH 463 є однією з найкращих і швидких, на сьогоднішній день, механічною двоетапною точилкою для японських ножів азіатського типу з двостороннім заточенням та для серрейторних ножів.
У моделі Chef'sChoice 463 використовуються дискові точильні елементи та напрямні кута для гарантії якісного заточування та правильного кута 15 градусів.
Точильні диски покриті 100% алмазними абразивами, які стійкі до пошкоджень і служать у кілька разів довше, ніж керамічні точильні диски.
Обидві сторони леза одночасно формуються та заточуються. На першій стадії заточування створюється перший основний кут заточування. На другій стадії завдяки алмазним часткам розміром з мікрон утворюється мікро-кут і зубці.
Ріжуча кромка ножа набуває форми арки, на стику двох ліній якої є мікроскопічні зубці, що легко розрізають волокнисту їжу. Така форма ріжучої кромки сприяє збереженню гостроти ножа. Ергономічна ручка з м'якого полімеру надійно утримується в руці. Стругачка не призначена для ножів з одностороннім заточуванням, ножиць і керамічних ножів.
Використовуйте для заточування ножів з одностороннім заточуванням модель 1520. Також Ви можете переточити на цій моделі європейський ніж із кутом заточування 20 градусів та отримати ріжучу кромку з кутом 15 градусів.
Зроблено у США.