Ручна точила для ножів RS-168 Fast Sharpener з ТРИХ-етапним заточуванням продовжить термін зберігання гостроти леза ножів. Підходить для заточування ножів на виробництві, кухнях закладів громадського харчування та домашньої експлуатації.
Конструкція інструменту для заточування ножів складається із пластикового корпусу, виготовленого з ABS - пластику, а також металевих різців. Корпус має зручну ергономічну ручку, нижня частина якої складається з прогумованих вставок, які не дозволять приладу ковзати поверхнею столу.
Стругачка обладнана трьома пазами: для грубої (coarse), основної (middle) і фінальної (fine) заточування. Заточуйте тільки чисті та сухі леза. Для ефективної обробки важливо правильно рухати лезо ножа, щоразу ніби витягуючи його. Рухайте ніж лише в одному напрямку, тоді процес буде максимально ефективним та успішним. Повторіть процес щонайменше 5 разів, залежно від стану леза. Після закінчення обов'язково промийте чи протріть лезо ножа.
Рекомендується для ножів із кутом заточування від 15°-20°.